Or en l'Open de Praga

05
MAR
2022
Or en l'Open de Praga

Or en l'Open de Praga

Després de diversos intensos combats, Mireia ha aconseguit la medalla d'or a l'Open de Judo celebrat recentment a Praga, després d'imposar-se per 'ippon' a la també espanyola Laura Martínez, en una emocionant final que es va resoldre en la tècnica d'or, superant als 34 segons el rival.

Un triomf que va arrodonir la gran actuació de la judoca catalana a la capital txeca, on es va imposar, entre d'altres, la xilena Mary Dee Vargas, número 18 de la classificació mundial, als quarts de final.

Medalla d'or després d'un intens cap de setmana, amb una dificultat extra, ja que ha competit contra cinc judoques esquerranes, cosa que ha suposat per a la lluitadora un repte de més dimensió, segons ens ha explicat: “M'ha servit com a prova davant de judoques d'aquesta lateralitat, que de vegades em suposen un esforç més gran”. No obstant això, lluny de ser un obstacle per assolir el primer lloc, la Mireia ens ha explicat que malgrat això es va sentir resolutiva en cadascun dels enfrontaments, i força tranquil·la en tot moment.

Ens ha explicat com es va sentir durant els combats: “Em vaig sentir còmoda, anava molt conscienciada que seria una competició llarga i amb rivals dures. Em vaig limitar a enfocar-me a la meva feina ia la tàctica pactada amb el meu entrenador”.

Quan us preguntem sobre com se sent respecte a tot l'entrenament, l'esforç físic i mental, i la planificació que ha estat preparant per a aquestes trobades, ens ha confessat: “Em sento bé, crec que estic fent una bona feina amb el meu equip i que tard o d'hora es veurà. Confio que és qüestió de temps”.

Per ara, Mireia es quedarà al campus internacional d'entrenament de Praga per aprofitar abans dels propers enfrontaments. El següent objectiu a la vista és d'aquí a un mes, on competirà al Grand Slam de Turquia.