A les portes de la medalla a l'Europeu U-23

11
NOV
2020
A les portes de la medalla a l'Europeu U-23

A les portes de la medalla a l'Europeu U-23

Després del Campionat d’Europa sub-21 i aprofitant les mateixes instal·lacions de la localitat croata de Porec, s’ha donat el tret d’inici al Campionat d’Europa sub-23.

Mireia Lapuerta, vigent sotscampiona d’Europa sub-23, no trepitjava un tatami de competició des del mes de febrer, com a conseqüència de la forçada aturada per la pandèmia de COVID-19.

Lapuerta, ha començat la jornada derrotant la kosovar Muminoviq, en un combat molt intens i disputat en què la catalana ha portat la iniciativa però que s’ha acabat decidint per desqualificació de la kosovar en una acció antiesportiva. 

A quarts de final, la judoka a les ordres de Dani Rei ha vençut l’hongaresa Beringer en un combat que s’ha allargat a la tècnica d’or, però que donava a Lapuerta l’accés a la semifinal.

La russa Khubulova ha impedit a la catalana accedir a la final i la col·locava a la lluita per la medalla de bronze.

En el quart i últim combat, Lapuerta es quedava a les portes de la medalla de bronze en caure davant de la serbia Stojadinov en un combat en què la judoka del Maresme ha portat la iniciativa en tot moment i ha anat per davant en el marcador. Malgrat la superioritat de la catalana una acció desafortunada ha costat la medalla a Mireia Lapuerta, que s’ha hagut de conformar amb una meritòria cinquena posició.

Sense temps per descansar, d’aquí dues setmanes disputarà el Campionat d’Europa Absolut a Praga.