7ª d'Europa

20
NOV
2020
7ª d'Europa

7ª d'Europa

En la jornada inaugural Mireia Lapuerta ha debutat en un europeu absolut. La masnovina ha firmat una excel·lent competició a -48 kg, en una jornada en què ha mostrat la seva bona adaptació a la categoria absoluta. 

Lapuerta s’ha plantat a quarts de final després de derrotar en els primers combats a la belga Salens i a la setena del rànquing mundial, la portuguesa Catarina Costa. 

A quarts de final, la judoka masnovina ha caigut davant la sèrbia Stojadinov, amb qui va disputar el bronze a l’europeu sub-23 fa dues setmanes. En un combat molt igualat, que s’ha decidit a la tècnica d’or, Lapuerta ha acabat derrotada sense opció de poder accedir a semifinals.

Ja en la repesca, amb aspiracions de poder lluitar per la medalla de bronze; Lapuerta ha dominat el combat davant l’alemanya Menz. La catalana ha portat la iniciativa en tot moment en un combat que s’ha allargat fins a la tècnica d’or. Tot i això, una desafortunada acció ha arravatat la victòria de Lapuerta, que s’ha quedat a les portes del combat per la medalla de bronze i s’ha hagut de conformar amb una meritòria setena posició.

Amb la competició d’avui acaba un mes intens per a Mireia Lapuerta, que després de l’obligada aturada a causa de la COVID19 ha tornat al tatami de competició en ple estat de forma, disputant dos europeus en un mes.